KRITIZIRALA NOVU REFORMU ZDRAVSTVA: Specijalistici obiteljske medicine HZZO šalje kontrolu u ordinaciju!

Pixabay/Ilustracija

Nakon što je specijalistica obiteljske medicine Davorka Došen Mrak u Dnevniku N1 televizije u subotu izrekla nekoliko kritika na račun nove reforme zdravstva, u ponedjeljak je obaviještena da joj HZZO šalje kontrolu u ordinaciju, piše N1.

Ona je reformu nazvala kozmetičkom.

“Danas sam dobila mail o cjelovitoj kontroli HZZO-a. Nije slučajno da mi se drugi ili treći put ovo događa. Zadnji put sam rekla da mi to pomalo ide na živce, da me se svaki put nakon što dam izjavu – kontrolira. Prvo, da nisam čista, ne bih izlazila u javnost. Radim se u skladu sa zakonima, drugo, ovo stvarno izgleda kao da nije slučajno”, rekla je Došen Mrak.

O svemu tome će se konzultirati sa svojim kolegama. Rekla je da su ranije često kontrolirali i neke druge liječnike koji su poznati javnosti i koji se ne boje jasno i glasno reći što misle o stanju u zdravstvu.

“Zato ljudi ne izlaze u javnost. Ali, što je ovo došlo… Ja nisam ništa rekla protiv HZZO-a, rekla sam sve kako stoji i ništa nije utuživo, a to što se to njima ne sviđa, to je drugi par čarapa”, istaknula je.



Dodala je kako je to sigurno “jedna od metoda zaplašivanja, ali da ona nije dijete”.

“A drugo – čista sam. Da nisam čista, rekla bih da ne idem van, da ću biti u problemima ako mi dođe HZZO”, naglasila je dr. Došen Mrak.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI