KRŠ I LOM NA REBRU! Potuklo se više ljudi, medicinsku sestru bacili na pod, iscipelarili mladića

Ilustracija: PU

Na hitnom prijemu KBC-a Rebro u noći sa subote na nedjelju, oko četiri ujutro, dogodio se krš i lom. Kako neslužbeno doznaju 24 sata iz dva izvora, potuklo se više ljudi. Iz zagrebačke policije rekli su da će uskoro objaviti detalje.

“Sinoć je na hitnom prijemu KBC Rebra izbila takva tučnjava… Jedna grupa dovela je prijatelja iz tučnjave, a i ova druga strana je dovezla svog prijatelja iz tuče i tamo su se sastali. Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli na pod. Pa su cipelarili tog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka”, ispričao je djelatnik Rebra.

“Bilo je strašno, nitko nije mogao ni blizu. Teško su ozlijedili tog dečka kojeg su cipelarili, bili su razjareni. Dečko ima razne prijelome kosti lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija… Strašno”, dodao je djelatnik Rebra koji je htio ostati anoniman.


Rekao je da ovo nije prvi put da se takvi incidenti događaju.

“Ovakvi ekscesi su česti na hitnom prijemu Rebro gdje napadaju djelatnike. Iskaljuju se na nama. Nemamo zaštitu, treba li netko od djelatnika poginuti pa da dobijemo policijsku zaštitu? Barem vikendom kad ovakvih slučajeva ima puno više. Nekidan je isto ušao razjareni lik, sve nam je porazbijao. Ali ovo sinoć, to je bilo strašno. Toliko su lamatali tog dečka na podu, da se netko približio, isto bi dobio batine. Političari imaju zaštitu, a mi ne možemo dobiti policijsku zaštitu vikendom”, istaknuo je. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI