KRSTIČEVIĆ UZVRATIO VUČIĆU: Olujom smo dokazali – nema toga što mi Hrvati ne možemo napraviti!

screenshot

Ministar obrane Damir Krstičević komentirao je za N1 izjavu Aleksandra Vučića u kojem je usporedio Hrvatsku s Adolfom Hitlerom.

Mi rat nismo započeli, mi smo se branili i poslije oslobodili Hrvatsku. Oluja je kruna svih pobjeda u Domovinskom ratu. Domovinski rat je nešto najbolje, ujedinio nas je i pokazao da kad smo zajedno, imamo zajednički cilj, nema toga što ne možemo napraviti”, rekao je Krstičević danas u Kninu na proslavi 23. obljetnice Oluje.

A na novinarsko pitanje tko je dogovorio da danas u sklopu svečanosti izraelski borbeni avioni F-16 prelete Knin, Krstčević je odgovorio: “Svi smo dogovorili, hrvatska vlada. Vidimo da danas imamo sigurnosne rizike, bitno je da smo zajedno i vidite – Hrvatska ima prijatelje i saveznike. Izraelski F-16 iznad Knina je dokaz savezništva, partnerstva Izraela, SAD-a i Hrvatske, bili su tu i naši drugi partneri, prijatelj iz NATO-a, što je jako važno. Vidite da razvijamo hrvatsku vojsku, gradimo sustav sigurnosti, gradimo sigurnosno okruženje, jačamo, očvršćujemo naše odnose s našim saveznicima i ono najbitnije – čuvamo, štitimo hrvatske nacionalne interese”, rekao je ministar obrane.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI