KRVOPROLIĆE U SRBIJI: Grobari izboli trojicu navijača Spartaka iz Moskve!

Stringer/Pixsell

Uoči prijateljske utakmice, navijači Crvene zvezde i moskovskog Spartaka zajedno su prošetali beogradskim ulicama, no situacija je, čini se, kasnije eskalirala

Trojica navijača Spartaka iz Moskve izbodeni su noževima nakon utakmice koju je njihov klub igrao sa Crvenom zvezdom na “Marakani” u Beogradu. Ruska novinska agencija TASS javlja da se jedan od stradalih nalazi u teškom stanju te dodaje da su ozlijeđeni navijači rođeni između 1988. i 1991. godine.

Ruski mediji tvrde da se sumnja na to da su ih u središtu Beograda napali navijači Partizana. Napad se dogodio u ulici Kralja Milana, a ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu. Prema izjavama svjedoka, navijači su napadnuti jer su na sebi imali crveno-bijela obilježja. Prema trenutnim informacijama, napad je izveden hladnim oružjem – nožem.

Naknadno je u ruskim medijima istaknuta nova sumnja o tome da su napadači bili  – Albanci.

Uoči prijateljske utakmice, navijači Crvene zvezde i moskovskog Spartaka zajedno su prošetali beogradskim ulicama. Nekoliko stotina navijača je zajedno pješačilo uz veliki broj srpskih i ruskih zastava s natpisima “Iste boje, ista vjera”.

Capture



Facebook Comments

Loading...
DIJELI