Kujundžić poslao pismo Jandrokoviću: Ako ne poduzmete valjane korake sve ćete nas uvući u kaos

screenshot

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a, Ivan Kujundžić, poslao je pismo glavnom tajniku stranke, Gordanu Jandrokoviću u kojemu od njega traži da uvede reda u prikupljanje potpisa za kandidacijske liste na unutarstranačkim izborima.

Pismo prenosimo u cijelosti.

“Opća je panika s potpisima kandidacijskih lista. Članovi su nestrpljivi jer je puno listi, o čemu se trebalo voditi računa. Obični ljudi, opravdano bojkotiraju, ražočarani bešćutnim tehnokratima, vladarima političkih procedura.

Poštovani glavni tajniče Jandrokoviću,

u ime zdrave pameti, vrijednih volontera, običnih članica i članova HDZ-a, koji se već tjedan guše u papirologiji kandidacijskih potpisnih lista, tražim od Vas da poduzmete sve kako bi se ovo kupusište sa skupljanjem potpisa uredilo i omogućilo svim kandidatima jednaki tretman i pristup dobivanja potpisa.



Ova osmišljena birokratska i administrativna mjera, igra velikih brojki, ne temelji se na nikakvoj zdravoj pameti, a ponajmanje dobroj namjeri. Trebate nam, stoga hitno omogućiti popis članstva, nama iskazanim kandidatima za visoke stranačke dužnosti, kako bismo ih mogli obavještavati o našim porukama i aktivnostima. Ukoliko ne poduzmete valjane korake, u ovom ozračju karnevala, sve ćete nas uvući u kaos.

U naredna tri mjeseca izludjeti ćemo članstvo, koje nije plaćeno dužnosničkim plaćama, već vođeno načelom altruizma, volonterstva i sebedarja.

Doista niste bili inovativni i riješili ovaj problem digitalnom/smart, odnosno pametnom tehnologijom po modelu elektronskog sistema glasovanja, a time i podrške kandidaturama, jer, ne zaboravite, odavno smo u digitalnom dobu”, napisao je Kujundžić u pismu Jandrokoviću.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI