Kujundžić prekinuo šutnju: Licemjerno je i nedopustivo ovo što rade

HDZ

Akademski kipar Ivan Kujundžić, koji je ujedno jedan od kandidata za potpredsjednika HDZ-a, na svojem se Facebook profilu obratio Gordanu Jandrokoviću, glavnom tajniku svoje stranke i predsjedniku Sabora. Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti.

RVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
N/r Gordana Jandrokovića

Predmet: Obilježavanje obljetnica HDZ-a

Poštovani gospodine, Glavni tajniče Gordane Jandrokoviću, kao običan član i utemeljitelj HDZ-a, i kao jedan u kandidacijskom postupku za potpredsjednika HDZ-a, rezolutno tražim od Vas i svih tajnika naših lokalnih organizacija da zaustavite praksu obilježavanja naših obljetnica u vrijeme izborne kampanje. Poglavito, ako su Vam one agitpropi i apologetika, prigoda za pogodovanje kandidatima jedne grupe. Navedeno je licemjerno i nedopustivo u demokratskoj praksi i društvu.
U ovom vremenskom periodu dok se izmučeni borimo sa složenošću postupka oko prikupljanja potpisa, kojeg ste nam priredili, izluđujući članstvo, vrijedne obične ljude s temeljnih, općinskih i gradskih razina, iskoristimo naše obljetnice, kako bismo omogućili prikupljanje potpisa za sve kandidate bez iznimke i pogodovanja. Ljudi s terena zbog spomenute prakse svakodnevno prigovaraju. Ne zaboravite, naše djelovanje i ponašanje izloženo je ne samo članstvu već i sudu javnosti što može imati za negativne posljedice po ionako narušeni ugled.
Učinimo sve da ovaj izborni proces bude festival a ne karneval demokracije.
Preispitajmo savjest, budimo dostojanstveni!

Akademski kipar, Ivan Kujundžić



Facebook Comments

Loading...
DIJELI