ANJA ALAVANJA O MULTIPRAKTIKU MAJČINSTVA: ‘Ponekad si izgledam kao luda hippie mama’

Foto: Instagram

Televizijska voditeljica Anja Alavanja prije tri mjeseca iznenadila je javnost kad je po treći put postala majka i dobila sina Dana s Vedranom Viljevcem, nogometnim trenerom.

Podsjetimo, Anja iz prvog braka s Željkom Romcem, gitaristom benda koji svira uz Massima Savića, ima još dva dječaka, devetogodišnje sina Jakova i šestogodišnjeg Ivora.

Za novi je Story podijelila detalje svog “multipraktik majčinstva” koje dolazi u prvi plan kada su u pitanju putovanja.


“Dan je odličan na putovanjima. Ne smeta mu promjena mjesta, hotela, kreveta, nezahtjevna je beba gdje god boravimo. Jako je živahan i znatiželjan za svoju dob, pa je ili na rukama ili sisa. U kolicima ne želi biti dulje od pet minuta i ljuti se ako ga se negdje odloži”, ispričala je voditeljica.

“Nedavno sam bila s dečkima sama na moru, bez Vedrana. Bilo je jako zanimljivo, najblaže rečeno. Kupala bih se s njima dok ne vidim da se nožice u kolicima miču, tada sam trčala Danu jer bi se probudio. Ili bih kartala s dečkima Uno dok mali sisa”, dodaje Anja Alavanja.“Ponekad si izgledam kao luda hippie mama. Poseban su nam izazov stepenice i traženje hlada”, zaključuje voditeljica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI