Benefit koncert Seine i Doringa za Međunarodni dan volontera i predstavljanje prvog volonterskog fanzina u Klubu Močvara

screenshot

Volonteri kluba Močvara organiziraju benefit koncert u četvrtak, 5. prosinca na kojemu će biti predstavljena njihova prva kompilacija stripova pod nazivom „Močvarni fanzin”, uz glazbenu pratnju dvaju bendova – Doringo i Seine te izložbu stripova.

„Močvarni fanzin” je neprofitna i neprofesionalna publikacija u čijem su stvaranju i tisku sudjelovali sami volonteri. Program Volontiram u Močvari ponudio je tijekom ljeta jedinstvenu mogućnost umjetnicima da se uključe u projekt kreiranja kompilacije stripova te da sudjeluju u radionicama crtanja i uređivanja stripova pod vodstvom Davida Siegela, američkog crtača stripova.

U prvom se broju „Močvarnog fanzina” tako mogu pronaći likovni radovi četiriju autora: Davida Siegela, Kristijana Horvata, Hannah Zuccon Čubrilo te Vjerana Pavlakovića.

S obzirom na to da je fanzin neprofitan, na ulazu se primaju donacije od 30 kuna kojima svatko dobiva svoj primjerak fanzina. Uz koncerte, gosti će moći upoznati autore, pogledati izložbu njihovih radova i zabaviti se u photoboothu.

Međunarodni dan volontera obilježava se 5. prosinca, a za organizaciju i promociju događaja te kreiranje fanzina i vizuala, u potpunosti su zaslužni volonteri Kluba Močvara, stoga se taj simboličan datum činio savršenim za prezentaciju dosadašnjeg rada programa Volontiram u Močvari.



Dođite, podržite njihov rad, osigurajte si vlastiti primjerak fanzina i uživajte u koncertima, a ako se možda i vi želite pridružiti projektu Volontiram u Močvari više informacija pronađite na mochvara.hr/volonteri.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI