BIVŠA VODITELJICA U PROBLEMIMA: Snimljena je pred zagrebačkim sudom, prijeti joj visoka kazna

Bivša manekenka i televizijska voditeljica Vanja Halilović snimljena je kraj Prekršajnog suda u Zagrebu zbog ročišta na kojem se raspravljalo o nepoštivanju epidemioloških mjera u restoranu Barbieri’s kojeg vodi.

Barbieri’s je otvoren 2017. godine, a restoran je u vlasništvu njezinog partnera i zaručnika Frane Barbierija s kojim je u vezi gotovo devet godinu, i njegovog bratića Andreja.

Vanja Halilović se našla pod okom javnosti 2008. godine kada su nju i bivšeg hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića, tada oženjenog za Tanju Dragović, uhvatile kamere kako zajedno izlaze iz grada na Trgu Marka Marulića u Zagrebu. Dva su dana kasnije ponovno viđeni zajedno, stoga su počele kružiti glasine o njihovoj tajnoj vezi.

Nekoliko dana nakon što su mediji objavili njihove zajedničke fotografije Goran Ivanišević i njegova žena Tanja Dragović žestoko su se posvađali. Ivanišević je izašao s torbom iz zajedničkog stana i vidio fotografa Storyja Borisa Beribaka te ga napao i opremu mu razbio golf palicom.

Vanja je taj period svog života komentirala za Story 2013. godine.



“Sada, s vremenskim odmakom mogu odgovoriti na to pitanje. I bit ću iskrena. Moj privatni život, nažalost, utjecao je na moj posao. Ali to je sve što ću reći o tome. A dostojanstvo. Ili imaš ili nemaš. Važno je ostati dosljedan sebi, svojim uvjerenjima i stavovima bez obzira na to što drugi mislili ili pričali“ pojasnila je.

Jedno se vrijeme šuškalo da je prekinula sa svojim dugogodišnjim partnerom.

“Više me pogađa plasira li netko namjerno ili slučajno tračeve da smo Frane i ja prekinuli. Svoj privatni život nikad nisam posebno komentirala, pa mi ne pada na pamet sada demantirati kuloarske priče. Mislim da dvoje ljudi najbolje zna što se događa između njih, bez obzira na to što drugima govorili. Temperamentna sam i za mene gotovo svaka svađa znači kraj, ali eto… Naposljetku, i nije baš tako”, ustvrdila je.

Ovom kaznenom prijavom za nepoštivanje mjera Stožera civilne zaštite ponovno dobiva medijsku pažnju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI