ČINI SE DA JOJ JE TREBAO PREDAH! Škorina sestra otišla na Thompsonov koncert: ‘Treba popraviti ovaj tjedan’

Foto: Facebook

Marko Perković Thompson u subotu je nakon Slavonskog Broda i Sinja održao novi koncert u Našicama na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Preko službene stranice objavljene su i snimke koncerta, no objava jedne od posjetiteljica svima je upala u oko.

Čini se da je nakon nagle bratove ostavke Vesni Vučemilović, koja je bila protiv prihvaćanja njegove ostavke, bi potreban predah kako bi razbistrila misli.

Naime, iza nje je poprilično buran tjedan, a još nije poznato hoće li sve rezultirati i njenim izbacivanjem iz Domovinskog pokreta.

“Koncert Marka Perkovića Thompsona u Našicama. Treba popraviti ovaj tjedan”, napisala je Vučemilović uz selfie s koncerta. Uz fotografiju stavila je i hashtag “domovinskipokret”, a ubrzo je prikupila gotovo 800 lajkova i preko stotinu komentara.



“Hvala Vesna za sve što činiš za hrvatski narod”, poručio joj je jedan pratitelj, no drugi se s tim nije složio. “Što to ona čini , i tko je ona uopće… slijepi ste pokraj zdravih očiju”, poručio je.

Nije dugo trebalo da nastane žestoka rasprava koja se uglavnom odnosila na nagađanja o odnosu Marka Perkovića Thompsona i Miroslava Škore, a potom i na situaciju u Domovinskom pokretu i Škorinu ostavku.

“Draga Vesna, Bog Vas blagoslovio! Čuvajte Domovinski pokret i našega Mira! Isus je među apostolima imao Judu, ali nije odustao, a Juda se objesio!” poručila je jedna pratitelja usred rasprave, dok je druga dala potpuno drugačiji komentar: “Vesna toliko si naporna i nemaš blage veze kako se vodi politika. Daj se smiri i izađi iz te stranke jer joj samo štetiš.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI