ĆORLUKA NAPUSTIO LOKOMOTIVU ZBOG OBITELJI: Frankina objava na Instagramu govori da je obitelj na prvom mjestu

Screenshot/Instagram

Vedran Ćorluka je iznenadno, 13 dana nakon što ju je prihvatio, napustio poziciju pomoćnog trenera za ruski klub Lokomotiva.

Naveo je da su uzrok odlaska s pozicije obiteljski razlozi.

“Nažalost, iz osobnih razloga, napuštam trenersku poziciju u Lokomotivu. Želim još jednom svima zahvaliti na svemu što sam doživio u ovom velikom klubu. Sretno svima u klubu u novoj sezoni i budućnosti”, objavio je bivši hrvatski reprezentativac, a ubrzo je nakon toga i nestao s društvenih mreža, stoga su se obožavatelji okrenuli Instagram profilu njegove supruge da saznaju što se dogodilo.

Franka Batelić većinu vremena provodi u Hrvatskoj, a samu situaciju nije komentirala već samo na svoje Instagram storyju objavila obiteljsku sliku na kojoj je pisalo.

“I tako, 24 sata, sedam dana u tjednu, mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.”, što nam govori da se bivši hrvatski reprezentativac odlučio posvetiti svojoj obitelji, a ne poslu.



Foto: Instagram/Screenshot

Iz Lokomotiva su poručili kako je Ćorluka izrazio veliko žaljenje što je morao donijeti takvu odluku, ali kako mu sada okolnosti ne dopuštaju da se koncentrira na svoje profesionalne aktivnosti.

Inače, uz fotografiju gdje Ćorluka uživa u igri sa sinčićem, Franka je objavila još jednu fotografiju koja je ganula mnoge pratitelje. “Kad kod pranone u vitrini vidiš svog sina”, našalila se Franka uz svoju fotografiju i tako otkrila kako maleni sinčić Viktor dosta sliči njoj i raznježila mnoge obožavatelje.

Foto: Instagram/Screenshot

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI