DAMIR URBAN PODIJELIO EMOTIVAN TRENUTAK SA SVOJOM KĆERI: ‘Ee kad te zagrli svemir teško će te pustiti…’

10.06.2017., Zagreb - Drustveni i politicki skup XVI. Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji Zagreb Pride 2017. pod sloganom Slobodan zivot pocinje ponosom. Okupljanje sudionika pred Mimarom. Milica i Damir Urban.

Popularni je hrvatski pjevač, tekstopisac i gitarist Damir Urban u subotu 17. srpnja nastupao na Brijunima, a ubrzo je nakon koncerta objavio da kreće za Zagreb gdje će održati još dva koncerta, u ponedjeljak (19.7.) i u utorak (20.7.) u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti.

Prije povratka u Zagreba njegova je supruga Milica zabilježila emotivan obiteljski trenutak i objavila na društvenim mrežama te ganula brojne pjevačeve obožavatelje. Riječki glazbenik Damir Urban (50) i njegova supruga Milica (38) povećali su svoju obitelj nakon dvanaest godina braka kad im se 2019. godine rodila kćer Iskra. Urban je tad po treći put postao otac jer iz prvog braka s Goranom Milojević ima sina Malika, a s Milicom Istoka Zolu.

“Sporo rasti mala vrbo”, napisao je glazbenik uz fotografiju gdje prinovu prvi puta drži u naručju u Klinici za ginekologiju i porodništvo Rijeka.

Zagrljaj Iskre i Damira, koji ju u svitanje zore drži u svom naručju, ganula je brojne fanove.



“Čim zagrljaj malo popusti, krećemo za Zagreb! Vidimo se večeras i sutra na koncertima u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti”, poručio je, a onda su se stali objavljivati komentari:

“Tatino”, “A sunce malo. Predivni ste”, “Bogami, kako te je zagrlila, nisam baš siguran da ćeš stići u Zagreb”, Ee kad te zagrli svemir teško će te pustiti…”, “Kako lijepo rečeno, slika govori sve…”, “Zagrljaj ne popušta nikad…”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI