DANIJELA PO PRVI PUT PROGOVORILA: ‘Novi ljepotan u mom životu je visok, vitak…’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Pjevačica Danijela Martinović je po prvi put nakon razlaza s Petrom Grašom progovorila o svom emocionalnom stanju u kojem se našla.

“Kad je uz tebe osoba koju poštuješ i cijeniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svatko razvija svojim tempom”, rekla je Danijela za časopis Gloria.

“Dogodi se da neke stvari koje su nam bile bitne s vremenom postanu gotovo nebitne, što nas i same zbunjuje, a počnu nas zaokupljati i radovati neke druge, za koje nismo ni slutili da bi mogle postati epicentrom našeg života. Kad se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da se svatko nastavi razvijati u svom smjeru i svom ritmu”, kazala je Danijela.

Novinarka ju je upitala ima li istine u pričama da se u njezinu životu pojavio novi muškarac, i to navodno grafičar iz Slovenije.

“To sam negdje pročitala. Dobrosusjedski odnosi su jako bitni i zato ću ih održavati, ali novi ljepotan u mom životu je visok, vitak i elegantan bor, u koji sam se zaljubila na prvi pogled”, našalila se Danijela.



U intervjuu je priznala i da se ne boji godina. Krizu je, kaže, doživjela kad je napunila tridesetu. Otkrila je i da radi na tri nove pjesme, a za proljeće čuva jedan ‘glazbeni biser’. Preboljela je i koronu, nakon koje je počela imati jake migrene. Od njih se, pak, spasila metodom disanja Nizozemca Wima Hofa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI