DINO JELUSIĆ POSTAO ČLANOM SVJETSKI POZNATOG BENDA: ‘I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno’

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Grupa Whitesnake je na svojim službenim stranicama objavila kako na proljeće sljedeće godine kreće na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član Dino Jelusić.

“Apsolutno sam oduševljen što mogu poželjeti dobrodošlicu u bend iznimno talentiranom Dini Jelusiću. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Obožavat ćete ga”, objavio je frontmen grupe Whitesnake, David Coverdale.

Whitesnake ga je opisao kao pjevača iz Hrvatske koji je član grupe Trans-Siberian Orchestra, a prethodno je bio dio Dirty Shirleya s Georgeom Lynchom, Animal Drivea, te je snimao s mnogim drugima.

“Dino pjeva, svira i snima od 5. godine. Osim što je frontmen, glavni instrument su mu klavijature, ali svira i bas, gitaru i bubnjeve. Završio je glazbenu akademiju i bavio se kazališnim radom”, objavili su na svojim stranicama.

I sam Jelusić potvrdio je informaciju.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, napisao je Jelusić.

Jelusić je na koncertu na Šalati nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica sa slavnom grupom je i što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u bendu Trans Siberian Orchestra.

Foto: Facebook
Facebook Comments

Loading...
DIJELI