DOGAĐAJ KOJI JE POTRESAO REGIJU! BRANIT ĆE SE SA SLOBODE: Dragan Bjelogrlić priznao napad i izrazio žaljenje zbog šaketanja redatelja Antonijevića

Foto: Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL

Rješenjem Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu glumcu Draganu Bjelogrliću ukinut je pritvor, doznaje Blic..Branit će se sa slobode, i to nakon što je priznao napad na redatelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu Ambasador.

“U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog djela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu obrane, tužilaštvo je odlučilo da mu ukine mjeru zadržavanja”, rekao je za Blic Vladimir Stanojević iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Saslušanje poznatog glumca počelo je u 10 sati u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, a kamere su ga snimile kako nasmiješen ulazi u prostorije tužilaštva. Ranije mu je određen 48-satni pritvor.


Podsjetimo, Bjelogrlić je u ranim jutarnjim satima nasrnuo na redatelja filma “Dara iz Jasenovca” te ga nekoliko puta udario šakom. “Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok me nije počeo udarati. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam izudaran. Bio sam mu vreća za boks. Postoje snimke kamera. Nemam što kriti”, rekao je za Kurir redatelj nakon incidenta.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI