DONOSIMO RECEPT: Krumpiruša s mljevenom paprikom

Donosimo vam recept za nešto drugačiju verziju omiljene savijače. Evo postupka!

Sastojci:
1/2 kg krumpira
100 g šunke
mljevena paprika
začini
ulje
sol
papar
2 češnja češnjaka
Sastojci za preljev:
3 jajeta

250 ml mineralne vode
100 g sira
200 g brašna
tvrdi sir


Priprema:

Krumpir očistite i izrežite na kocke. Dodajte ulje, začine ili sol, mljevenu papriku, može i malo papra, češnjak i šunku izrezanu na kockice. Sve izjednačite i ubacite u podmazani lim za pečenje. Umutite jaja, dodajte sir, malo ulja, mineralnu vodu i brašno te sve izjednačite. Izlijte preko krumpira, izravnajte i naribajte malo tvrdog sira.
Pecite na 200 stupnjeva oko 40 minuta.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI