DVA MJESECA NAKON RAZVODA: Bivši kapetan Vatrenih u vezi je s 19 godina mlađom stomatologinjom

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Zvonimir Boban, bivši je 52-godišnji igrač hrvatske nogometne reprezentacije koji je javnost iznenadio u svibnju s potvrdom da se službenom rastaje od supruge Leonarde nakon gotovo tri desetljeća braka.

Bivši je Vatreni snimljen s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić, piše Story.hr. Snimljeni su na otoku Braču gdje Boban ima obiteljsku kuću u kojoj je pak dugo godina provodio sa svojom bivšom suprugom.

Podsjetimo se, par se upoznao 1989. godine kad je Boban ušao u butik u kojem je Leonarda radila i postepeno je osvajao. Vjenčali su se u intimnoj ceremoniji četiri godina kasnije u Milanu, a veliko su slavlje imali u Zagrebu.

Nakon tri godine braka par je posvojio djevojčicu Mariju, a 2003. godine dječaka Gabrijela. 2007. su godine posvojili blizanke Rafaela i Martu, a njihova je već velika obitelj dodatno porasla kad su postali i biološki roditelji djevojčice Ruže.

“Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život”, izjavio je Zvonimir Boban tijekom rastave.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI