ELLA DVORNIK OBJAVILA EMOTIVAN VIDEO KOJI NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: ‘Nema tate’

“Danas je mojoj kćeri Lumi točno šest mjeseci, a mom tati bio bi 56. rođendan”, komentirala je Ella Dvornik prije godinu dana.

Dvije tetovaže na svom tijelu posvetila je prerano preminulom ocu, a vrlo često ga se sjeti i u svojim objavama na društvenim mrežama.

Koliko bi Dino uživao u svojim unukama, trogodišnjoj Balie i jednogodišnjoj Lumi Elli, zasigurno joj svakodnevno prođe kroz misli.

 

View this post on Instagram

 



A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Trinaest godina nakon smrti kralja funka obitelj, prijatelji, brojni kolege i milijunska publika, rado ga se prisjećaju. Neponovljivi glazbenik Dino Dvornik preminuo je 7. rujna 2008. godine, samo 18 dana nakon što je proslavio 44. rođendan.

‘Ne prođe dan da ga se ne sjetim. On je uvijek na neki način prisutan u našim životima. Ne znam razumijete li, ali na neki je način živ. Je li to kroz pjesme koje čujem na radiju ili nešto drugo, ali prisutan je i ništa se nije promijenilo po tom pitanju’, rekla je jednom prilikom Dinova supruga Danijela. Vrlo često s pratiteljima dijeli i medijske naslovnice koje je svojevremeno krasila sa suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Emotivan video koje je malo koga ostavio ravnodušnim objavila je ovih dana i Ella. Snimka je bila koncipirana tako da odgovara sama sebe, da sretne sebe iz prošlosti. Uz brojna pitanja, uvjerljivo najemotivnije bilo je ovo…”Hoće li tata pjevati na svadbi?” pitala je Ella iz prošlosti. “Nema tate”, glasio je odgovor zbog kojeg su se njezini pratitelji naježili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI