ELLA DVORNIK ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE: ‘Charles će na cap cap, jer ja ne mogu podvezati jajnike…’

Influencerica Ella Dvornik-Pearce svojim je objavama na društvenim mrežama nasmijala svoje pratitelje, no otkrivši previše informacija izazvala je pravu zbrku.

Nakon što je objavila šaljiv status pokrenula je nevjerojatnu raspravu. Staus je kasnije obrisala, no mnogima nije promaklo što je jednoj pratiteljici napisala.

Ellin je status glasio: “Muž: Što to piješ? Ja: Sok. Muž: Kakav sok? Ja: Od grožđa. Muž: Vino je, je li tako? Ja: To sam što jesam”.

Status joj je komentirala jedne od pratiteljica.

“Što on pije? Nadam se da je jedan trijezan u slučaju da se nešto dogodi. Ipak, dvoje dječice”, napisala joj je.



Elli nije trebalo dugo da reagira na ovakav komentar i napisala: “Ide on na cap cap uskoro”, čime nije shvatila obožavateljičino pitanje.

“Ella misli da ne bi bilo još dječice, a ti na neku nezgodu. Je li zna on za cap cap?” upitala je, a Ella je potom objasnila: “On je to odlučio jer je ilegalno u Hrvatskoj ženi ispod 35 godina podvezati jajnike, a ja ne smijem koristiti hormonalne pilule. Njemu je to pet minuta, a meni agonija s nuspojavama. Stvarno moram reći da sam ponosna na njega za tu odluku, jer njegovo se može vratiti, a meni se ne bi moglo nikada”.

Jedna od pratiteljica naposljetku joj je poručila: “Ella, ali gospođa je mislila na nezgodu, a ne neplaniranu.”

Nakon rasprave, Ellin statu i komentari su izbrisani.

Ella je na svojem Instagramu također podijelila i presladak video svojih dviju kćeri Balie i Lumi. “Snimam vlog al’ moram podijelit ovaj biser… moja mama kaže želim se probudit kao Balie”, napisala je na uz video objavljen na Instagram profilu koji prikazuje njene kćeri netom što su se probudile.

Preslatka Balie nije se ni digla iz kreveta, a već je zatražila majku lizalicu koja ju je “čekala” na polici iznad kreveta. No, osim preslatkog dječjeg buđenja, ono što je privuklo pažnju je i razgovor između sestara Balie i Lumi. U kombinaciji hrvatskog i engleskog djevojčice su se u konačnici dogovorile da je velika lizalica zajednička, no mnogi su primijetili kako mlađa Lumi sjajno komunicira s obzirom na njenu dob.

“Više me zadivljuje govor kod mlađe, pa tek se rodila maltene il je meni nešto ko da je jučer bilo”, komentirala je pratiteljica, a Ella joj je odgovorila: “Lumi bolesno sve razumije. Balie nije ništa razumjela godinu i pol. Lumi je doslovno Lumen. Šta god da joj kažem da donese, na bilo kojem jeziku, ona donosi”.

Naime, djevojčice imaju privilegiju od rođenja učiti i govoriti na dva jezika, zbog čega se Balie često može čuti kako komunicira u kombinaciji hrvatskog i engleskog, čime je isto osvojila brojne simpatije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI