ENIGMA JE RIJEŠENA! Evo gdje je bio Jakov Kitarović

HINA/POOL/Damir Sencar/PIXSELL

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posljednjih dana je glavna tema domaćih showbiz medija. Buru u javnosti izazvala je njezina šetnja zagrebačkom špicom na Badnjak. Naime, bila je u društvu mladog dekana poslovne škole u kojoj je radila kao savjetnica. Odmah su društvene mreže preplavili komentari u kojima su se mnogi zapitali gdje je njezin suprug Jakov Kitarović, piše Dnevnik.hr.

Enigma je riješena nekoliko dana kasnije. Jakova su fotografi snimili u publici 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica u Zagrebu. Sudeći po fotografijama, bio je u društvu prijatelja, a bivše predsjednice nije bilo na vidiku.

Samo dan ranije Kolinda je na račun svoje nikad vitkije figure dobila brojne komplimente.  Kada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kožnoj jakni u sklopu kampanje Svjetske zdravstvene organizacije pratitelji su joj pisali da je “najljepša žena na svijetu te da prekrasno izgleda”.

Podsjetimo, Kolinda i Jakov su u braku od 1996. godine i imaju dvoje djece. Nikada nije skrivala da joj je upravo suprug najveći oslonac u svemu. Naime, dok je ona gradila političku karijeru, on se brinuo za njihovu djecu i kućanstvo.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI