(FOTO) ON JE POTPUNO NEPREPOZNATLJIV! Prije 12 godina bio je mršaviji od Severine: Petko skinuo 15 kilograma u nepuna dva i pol mjeseca!

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Poznati televiziski voditelj Dalibor Petko objavio je nekoliko fotografija na Instagramu na kojima se pohvalio da je smršavio 15 kilograma i to u svega dva i pol mjeseca. Uspoređujući fotografije prije i poslije otkrio je koliko se zbog toga fizički promijenio.

“Ode prvih 15 kilograma. Nije tajna da godinama vodim bitku s viškom kilograma i da sam probao sve i svašta, ali tko je podložan tome shvatit će kakva je to borba. Da se razumijemo, još uvijek nisam gotov. Ima tu još posla, nije trbuh nestao, ali se težina u ovih dva i pol mjeseca spustila sa 114 na 99 kilograma”, napisao je.

“Nisam koristio nikakve preparate, nego sam jednostavno promijenio prehranu. Kada pogledate fotografiju iz travnja i srpnja (ovu u crnoj majici), najbolje vidite promjenu. Da, trbuh je još tu, no ja nisam stao. Taj osmijeh je na licu jer konačno nakon duljeg vremena vidim dvoznamenkasti broj na vagi”, dodao je i dobio puno pohvala.

 

View this post on Instagram

 



A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

“Bravo, to je veliki uspjeh. Mnogi muškarci skloni debljanju naprosto odustanu”, poručila mu je poduzetnica Snježana Mehun, a podržale su ga i Nives Celzijus te glumica Katarina Baban.

Pronašli smo i jednu stariju Petkovu fotografiju na kojoj nije izgledao kao da će se ikad boriti s kilogramia. Riječ je o početku 2009. godine  kad su se u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner dodjeljivale nagrade Hr Top-a 20.

Među nagrađenima su bili: Tony Cetinski, Nina Badrić, skupina Prljavo kazalište, Franka Batelić, Halid Bešlić, Severina, Baruni i Armin.

Priredbu su vodili Nikolina Pišek, Vanja Rupena, Mia Kovačić i Dalibor Petko kojeg su djevojke na kraju showa skinule do gaćica. Petko je pokazao da na njegovom rublju, umjesto primjerice CK ili D&G, piše Simona i Vlatka. Prezimena nisu bila ispisana ali su su naslućivali da se radilo o pjevačicama.

Zanimljivo, na fotografiji iz tog doba Petko djeluje mršavije i od predivne Severine.

PXL_090205_37-840×560
Facebook Comments

Loading...
DIJELI