(FOTO) VIŠE TO NISU MOGLE TRPJETI: Doris Pinčić pokazala trbuščić, a Marijana Batinić raščupane obrve! Dosta im je medijskog terora

Photo: Kristina Stedul Fabac/Pixsell

Nakon što je srpska glazbenica Kristina Kovač u tamošnjim medijima doživjela instant-linč zbog fotografije na kojoj bez šminke pozira s kćeri, brojne su se poznate i manje poznate dame iz čitave regije uključile u inicijativu kojoj je cilj stati na kraj “tužnom, malicioznom i pakosnom pristupu koji se nameće našoj djeci”.

Jedan od naslova koji su pokrenuli lavinu glasi: “Kristina Kovač više nije ni trunka od zanosne brinete: Najnovija slika šokira, bore i sijeda kosa, izgleda BAŠ STARO”.

Glazbenica je prokomentirala da je “trulež u oku/duši promatrača” te da se ne zamara previše takvim naslovima i komentarima, ali taj su medijski teror primijetil mnogi, pa i glazbenica Ida Prester.

 

View this post on Instagram

 



A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Stvarno jezivo. Kristina je objavila nefotošopiranu fotku sebe bez šminke s ljetovanja. Nakon toga uslijedila je medijska oluja. Svaka bora, svaka sijeda, svaki znak starenja za ženu su skandal i prvorazredno poniženje. Žene i muškarci, zajedno ustanimo protiv ovog! Ovaj užas nije samo ‘ženska stvar’, ovo je jedan tužan, maliciozan i pakosan pristup koji se nameže našoj djeci, frustracije djevojčicama od najranije dobi”, napisala je uz fotografiju bez šminke, a njezin su primjer slijedile brojne žene.

Foto: Instagram

“Preskočila sam jedno bojanje kose, dva šišanja, tri čupanja obrva, ljeti imam pjegice koje mrzim i uvijek ih se trudim sakriti, ali zar nije bit godičnjeg da se barem tada možemo opustiti i uživati u tome kakve smo bez silnih fasada i puste dodatne opreme”, napisala je Marijana Batinić.

Foto: Instagram

“Evo i tu se vidi. Trbuščić, a stvarno puno vježbam. Pa što onda??”, napisala je Doris Pinčić uz fotografiju s mora.

“Na početku televizijske karijere svi su mediji objavili moju fotku s plaže na kojoj se vidi celulit. Bilo je to davno, prije instagrama i filtera, ja sam bila mlada i naivna i jedva sam čekala da se pojavi neka druga vijest i da svi zaborave moju narančinu koru na stražnjici. Dvadeset godina kasnije, celulit je još uvijek tu kao i medijsko zgražanje nad ženskim borama, nepravilnostima, sijedama, podočnjacima i općenito izgledu”, napisala je Nevena Rendeli Vejzović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI