FOTOGRAFIJOM I ČESTITKOM SEVERINA REKLA BAŠ SVE! Objavila popis najdražih ljudi u životu, evo što zaželjela za blagdane!

Foto: Instagram

Glazbena zvijezda Severina je Božić provela u krugu obitelji i prijatelja, a iako ih nije pokazala na Instagram-čestitci, ‘otkrila’ ih je – na prozoru.

“Sretan Božić, želim vam puno ‘putokaza’ u životu, koji vas čine sretnim… Meni je falilo prozora”, poruka  je Severine pored fotografije na kojoj sjedi u svom dnevnom boravku.

Na zidu su ispisana imena njezine asistentice Vedrane Vasić, PR-a Davora Grgina, majke Ane, sina Aleksandra, menadžera Tomice Petrovića


No najviše od svega pažnju je ukrao jedan drugi detalj – uokvirena uspomena pored prozora. Riječ je o fotografiji na kojoj Severina i njezin sin poziraju s osobom odjevenom u legendarnog crtanog junaka Mickeya Mousea.

 Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U nedavnom intervjuu za Dnevnik.hr, Severina je otkrila dio ovogodišnjeg blagdanskog plana. “Božić svi čekamo, jer se kiti bor, vijeća se koje kuglice se trebaju staviti… Bakalar ‘na bilo i jušni’ i salate od morskih plodova do ponoći… Od ponoći sarma i sve radosti”, rekla je i dodala da će nakon božićnog slavlja ‘pobjeći’ u snježnu idilu Plitvica, nakon čega kreće sa snimanjem spotova za novi album koji se očekuje u ožujku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI