Frljić proglasio svinjama Hasanbegovića, Bujanca, Thompsona i Markić

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Predstava će nedvojbeno izazvati vrlo kontroverzne reakcije

U petak je u zagrebačkom kazalištu Kerempuh održana prva premijera nove predstave Olivera Frljića “Šest likova traži autora” Luigija Pirandella.

Frljić je iskoristio i ovu predstavu kako bi se ismijao s poznatim ličnostima kao što su Željka Markić, Zdravko Mamić i Velimir Bujanec, između ostalih.

Premijera je izazvala vrlo veliko zanimanje, kazalište Kerempuh je bilo potpuno ispunjeno. Predstava će nedvojbeno izazvati vrlo kontroverzne reakcije, a o kakvoj predstavi se radi možete doznati već u prvoj sceni.

Predstava započinje scenom koja bi trebala predstavljati svadbu Velimira Bujanca, na kojoj gostuju mnogi poznati, kao što su Josip Klemm, Zdravko Mamić, Marko Perković Thompson, Željka Markić, Zlatko Hasanbegović itd. Samu svadbu najavljuje Borko Perić, koji glumi Branka Uvodića u narodnoj nošnji, kao u emisiji “Lijepom Našom”. Svi gosti, a i sami mladenci imaju svinjske glave. Zatim na plinskoj boci dolazi biskup Bogović. Biskup zatim svim uzvanicima dijeli hostiju, odnosno daje svima da šmrču kokain, a zatim se svadba nastavlja i svi pjevaju narodnjake.

Na predstavi su se osim brojnih glumaca pojavili i poznati iz drugih sfera života, kao što su Milorad Pupovac i Predrag Matić, a pojavio se i sam Zlatko Hasanbegović.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI