GRAĐANI URNEBESNO REAGIRALI NA JANDROKOVIĆEV ISPAD: ‘Čak i Reiner umire od smijeha ispod maske’

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u Kninu je u četvrtak, ženi koja mu se obratila s “Njonjo” rekao: “Pogledajte sebe, pogledajte sebe kako izgledate.”

U petak je pojasnio da je gospođa “vrlo ružno i uvredljivo govorila prema meni ničim izazvana tako da sam ja reagirao, ono, u afektu.

Ne volim nikakve konflikte i sukobe, međutim kada dođete u takvu situaciju, onda nekad i malo grublje reagirate”, pojasnio je Jandroković, iako ga je više od pojašnjenja zanimalo tko je snimio nemili incident.

No, njegov ispad ponovno je pokrenuo lavinu komentara i memeova na društvenim mrežama i brojnim aplikacijama. Neki su tako ustvrdili da se ‘ne bi trebao žaliti na nadimak koji su mu dali ljudi iz vrha njegove stranke’, drugi smatraju da se ponio nekulturno, dok treći simpatiziraju njegov odgovor gospođi, ali i ismijavaju cijelu situaciju u kojoj se našao.

Zanimljivo, netko je primijetio i da je jučerašnji incident nasmijao akademika Željka Reinera. “Čak i Reiner umire od smijeha ispod maske”, komentirali su građani.



“Ruku na srce tko uopće zna kak se lik zove? njonjo4life”, “Njega smo nažalost svi vidjeli kako izgleda”, “Nemojte Njonju za*ebavati, skinut će se u kupaći nasred Knina”, nizale su se šale, a bilo je i kritika na obje strane ovog neobičnog incidenta.

Foto: Facebook

“Kakva svinja takva mast, kakav narod, takva vlast”, A ni gospođu kultura nije pomazila”, “Reče on izlazeći iz crvke, bit će to ga produhovilo”, “Odijelo ne čini čovjeka”, “Njegov nadimak je ustvari karakterna osobina, nema veze s izgledom”, “Bez šlifa, neodmjereno”, “dobar odgovor i njoj i svima koji se vole narugati a ne vide sebe ni izvana ni iznutra”, “dobro je baba i prošla, nek’ joj je spustio”,komentirali su korisnici društvenih mreža.

Rasprava ni dan nakon incidenta ne jenjava, pa se čini da je Jandroković pokrenuo novu lavinu šala na svoj račun, jer se aplikacijama šire i brojni memeovi.

Foto: Facebook
Facebook Comments

Loading...
DIJELI