I DANAS ŽIVI OD DOBIVENE NAGRADE: Novac uložio u nekretnine, a nedavno je postao i djed

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Hamdija Seferović uvijek će ostati upamćen kao pobjednik druge sezone popularnog reality showa “Big Brother”.

I premda je od njegovog sudjelovanja u zabavnoj emisiji prošlo 16 godina, uvijek nasmijani 41-godišnjak i dalje je prepoznatljivo lice na ulici, naročito u Rovinju gdje provodi većinu svog vremena.

Kako je nedavno otkrio za RTL Exkluziv, Rovinj je njegov drugi dom, grad u kojemu s obitelji vodi posao, a najviše pak uživa u druženjima s unučicom Ajlin koja je na svijet stigla početkom ove godine.


“Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije”, rekao je svojedobno ponosni djed koji, kako je priznao za domaći medij i danas živi od nagrade koju je osvojio prije 16 godina.

Dobiveni novac Hamdija je uložio u butike i apartmane koje sada iznamljuje turistima, a luksuzna kuća u kojoj boravi sa suprugom i djecom opremljena je s jacuzzijem i saunom.Putem svog Instagram profila s obožavateljima nerijetko dijeli trenutke iz svakodnevice gdje zasigurno najbitniju ulogu imaju njegovi najmiliji.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI