INDIANA JONES I GRADSKE ZIDINE: Slavni glumac sa suprugom stigao u Dubrovnik

Screenshot/Instagram

Slavni glumac Harrison Ford (79) i njegova supruga, glumica Calista Flockhart (57), koja se proslavila u seriji naslovnom ulogom u seriji “Ally McBeal”, stigli su u Dubrovnik!

Fotografi su ih ulovili tijekom šetnje gradom, a s njima je bio i sin Liam (20).

Kao i ostali turisti, i oni su poštovali epidemiološke mjere – Harrison je za šetnju obukao crnu majicu i hlače te je lice pokrio maskom i sunčanim naočalama, kao i njegova supruga.

Podsjetimo, Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, nakon što je ga je “slučajno” zalila pićem. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Godinu dana prije nego što su se upoznali, Calista je posvojila dječaka Liama, a Harrison je spremno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu.



Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, ali kada se pojave često ih se može vidjeti kako razmjenjuju nježne poljupce ili se šeću zagrljeni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Dubrovnik (@just_dubrovnik)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI