INDIANA JONES U KRALJEVSTVU INFLUENCERA: Harrison Ford oduševljeno pozirao s lijepom Hrvaticom

Najveće šanse za susret s nekom holivudskom zvijezdom u Hrvatskoj nalaze se, tradicionalno, u Dubrovniku. Influencerica Iva Radić tamo je ovih dana srela pravu holivudsku legendu, glumca Harrisona Forda.

Nakon što su se upoznali i fotografirali na svojem je Instagram profilu objavila dirljiv status.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IVA • RADIĆ (@iva___radic)



“Toliko sam ponosna da ovakva gospoda, umjetnici, velika svjetska imena, a opet toliko jednostavni i pristupačni ljudi posjećuju našu zemlju”, napisala je uz fotografiju s Fordom.

Njihov susret za Ivu ima posebno značenje – upravo joj je njegova rečenica jedan od najdražih citata. “Sve velike prilike u našem životu uglavnom su druge prilike”, rekao je svojedobno glumac i inspirirao hrvatsku influencericu, koja je napisano i dokazala, primjerice, pokretanjem uspješnog medijskog biznisa nakon završetka manekenske karijere.

Ovaj nesvakidašnji događaj uzrokovao je, dakako, valove oduševljenja na Instagramu. “Ne mogu si pomoći! Preeeljubomoran sam”, komentirao je PR menadžer Davor Grgin. “Harrison Ford s Ivom Radić, bravo za njega, ljepoto”, komplimentirala je jedna pratiteljica ispod fotografije koja je dosad ‘zaradila’ gotovo deset tisuća lajkova.

Poznati glumac u Dubrovniku se odmara sa suprugom, glumicom Calistom Flockhart (“Ally McBeal”) te sinom Liamom. Odsjeli su u vili Agave, među ostalim poznatoj i po spektakularnom pogledu na otočić Lokrum.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI