INSTAGRAM DOSLOVNO GORI! Severina poslije razvoda u društvu isklesanog Srbina ‘CIAO MAČIĆI, DIVAN STE PAR!’

Foto: Instagram

Severina Vučković poslije razvoda objavila je prvu fotografiju u društvu zgodnog frajera s kojim je pozirala u golišavom izdanju na plaži, i time izazvala lavinu reakcija. Ne samo da je pomutnju izazvala činjenicom što su se svi ponadali kako je riječ o novoj ljubavi u njenom životu, već i zbog same fotografije, na kojoj je, ‘zgodan frajer’ umalo uspio ‘zasjeniti’ Severinu.

“Novi dečko? WOW”, upitao je netko od pratitelja otvoreno, dok je Severina na Instagramu odmah otkrila da se nalazi u društvu svog producenta Filipa Miletića. “Moj producent je bolji od tvog, jer hitovi ne lažu”, napisala je Severina u opisu fotke.

Osim što su mnogi primijetili da oboje izgledaju famozno, Filip je pored lijepe Seve uspio prikupiti iznenađujuće velik broj komplimenata, a pratitelji su zaključili kako su divan par. Uz to, pratitelji su se malo opustili, te su joj se u zanosu usudili poručiti kako je upravo Filip ‘pravi tip za nju’.


“Ciao mačići, love it”, “Draga Severina, vaš producent je top”, “Zar ovo nije Sandi u društvu Severine?”, “Vječno mladi”, “Zgodan ti ovaj”, “Divan ste par”, “Opa, dobar je”, nizali su se komentari.

Podsjetimo, Severina je prije nekoliko dana potvrdila razvod od Igora Kojića. “Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod”, poručila je, dok je njezin Igor Kojić dao kratku izjav za Slobodnu Dalmaciju: “Sve je rečeno, hvala na razumijevanju”, kratko je komentirao Igor za Slobodnu Dalmaciju. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI