INTERVJU KOJI JE UZDRMAO SVIJET: ‘ODUZMITE IM TITULE, OSRAMOTILI SU KRALJICU! ’ Pljušte reakcije na ‘bombu bačenu na kraljevsku obitelj’

Foto:I nstagram

Najiščekivaniji intervju desetljeća kojega su princ Harry i Meghan Markle dali Oprah Winfrey konačno je izašao u javnost a očekivano pristižu reakcije s Otoka i ne samo s Otoka nego i cijelog svijeta. Intervju je potpuno uzburkao svjetsku i britansku javnost.

Čeka se reakcija iz samog vrha kraljevske obitelji.

“Ovo je bila predstava od početka do kraja. Harry i Meghan ponijeli su se vrlo sebično, bacili su bombu na kraljevsku obitelj i pokazali veliko nepoštovanje prema našoj zemlji. Oboje su iznijeli ozbiljne i uznemirujuće optužbe znajući da im monarhija ne može uzvratiti udarac. Napali su instituciju. To nije bio showbiz, već gruba uvreda za britanski narod.

Optužili su kraljevsku obitelj za rasizam, ali nisu htjeli govoriti o konkretnim imenima. To je kukavičluk! Tvrde i da su ih britanski mediji diskriminirali – gdju su im dokazi za takve tvrdnje? Nisam siguran da vjerujem u to što su izrekli u intervjuu. Jedina pobjednica ovdje zapravo je Oprah Winfrey”, komentirao je Robert Jobson, autor knjige “Diana: Closely Guarded Secret”.

“Pojedine elemente onoga što su rekli treba shvatiti ozbiljno. Meghan je bila mlada, ranjiva žena i neke stvari kroz koje je prošla uistinu su uznemiravajuće i na njih treba reagirati. Kad se kraljica probudi i pročita taj intervju, bit će apsolutno shrvana. Harry i Meghan popljuvali su gotovo svakog člana kraljevske obitelji”, kaže Russell Myers, urednik u Daily Mirroru.“Meghan je javnosti ‘prodala’ priču prema kojoj se njezin život može usporediti sa zatvorom. Rekla je da se nije imala na koga osloniti, a Harry je cijelo vrijeme bio uz nju. Osim toga, na raspolaganju joj je bio jedan od kraljičinih pomoćnika od najvećeg povjerenja. Teško mi je povjerovati u njezine riječi.

Neozbiljno je tvrditi da se nisu osjećali sigurno, a cijelo to vrijeme na koje se referiraju bili su izvan zemlje!

Sigurna sam da će za nekoliko godina Harry jako požaliti što je pristao dati ovakav intervju. Ni on ni Meghan očito nemaju nikakvu emocionalnu inteligenciju – smatra pak Angela Levin, koja je napisala knjigu “Harry: Conversations with the Prince”, a prenosi Daily Mail.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI