ISTARSKA PJEVAČKA ZVIJEZDA ALEN VITASOVIĆ U TEŠKOM RAZDOBLJU ŽIVOTA: ‘Ja sam 45 godina na pozornici. Kamo da ja gren delati sa 54 lita’ ?

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Iako slovi za pravu glazbenu legendu, a njegove se pjesme slušaju na tulumima i radio postajama, i 54-godišnji Alen Vitasović muku muči s “novim normalnim”, odnosno, činjenicom da je do koncerata danas puno teže doći zbog pandemije i sveopće ekonomske situacije.

“Situacija je katastrofa. Mene kao glazbenika umara činjenica da ne možemo svirati, makar jednom tjedno…”, kazao je Vitasović za Story.

“Iskreno, što ja mogu raditi osim ovoga, diskografija je propala, snimamo spotove, koncerti su rijetki ili ih uopće nema. Teško je, glazbenike prozivaju da idu brati krumpire, ali ljudi moji ‘ća da ja delan ko cili život kantan. Ja sam 45 godina na pozornici. Kamo da ja gren delati sa 54 lita”, rekao je popularni istarski pjevač.

 

O tome govori i njegova nova pjesma “U dušu” za koju je ovih dana snimio video spot. Tekst pjesme je, kaže, “svojevrsna introspekcija njega i njegovih izjava”.



“Oni mene nekada i zafrkavaju da seciraju moje intervjue i od njih naprave pjesmu. Oni ne trebaju puno oko teksta jer ja svašta kažem”, rekao je Vitasović o suradnji s Marcom Grabberom i Ivanom Arnoldom, autorima njegova novog singla.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI