IVA TODORIĆ NE ŠTEDI NA SEBI: Nosi krpice čije se cijenu kreću po nekoliko tisuća kuna

Ako netko na sebi ne štedi, to je onda 45-godišnja Iva Todorić, kći bivšeg predsjednika Uprave koncerna Agrokor, Ivice Todorića.

Baterije je napunila krstareći Jadranom Vortex cruiseom, kojeg organizira životna trenerica Ana Bučević, po cijeni od 17.250 kuna.

Društvo joj je pravio dečko Nikola, a nakon krstarenja je par nastavio uživati u bajkovitim lokacijama.

Tako je na red došao vodopad Kravica u Bosni i Hercegovini, no više od prirodnih ljepota, pažnju je privukao Ivin modni odbir, a mnogima za oko zapela cijena.

Ove godine Iva se ne može odvojiti od krpica Missoni branda. Za obilazak prirodnih ljepota odjenula je kaftan spomenutog brenda koji se prodaje po cijeni od oko 650 eura, odnosno oko pet tisuća kuna. Iz ljetne Missoni kolekcije, Iva si je priuštila i dugi ogrtač, kojeg je kombinirala s kratkim traper hlačicama i basic crnom potkošuljom. Cijena ogrtača, ovisno o dužini i uzorku, kreće se od šest do osam tisuća kuna.



Osim ogrtača i kaftana, 45-godišnjakinja je iz omiljene kolekcije kupila i tuniku, idealnu za sparne ljetne dane. Prozračnog materijala, ljubičasto – ružičastog uzorka, tunika, koja se također prodaje po cijeni od šest do osam tisuća kuna, savršeno je naglasila Ivinu preplanulu put.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI