IVANA KOVAČ IMA ULTIMATIVNI LJETNI HIT! Sve je komentirao i legendarni Mišo: ‘Više mu ne nosim pjesme…’

Foto: Instagram

Ivana Kovač ima novu pjesmu. Snimila je duet “Danas” s mladim Lukom Basijem, a sve je popraćeno i video spotom koji je na Youtubeu vidjelo već više od pola milijuna pregleda.

Luku i Ivanu je spojila pjesma no vrlo brzo sve je preraslo i u prijateljstvo.

Koliko je Ivana oduševljena kolegom, toliko i on za nju ima samo riječi hvale: “Ima predivan glas, predivnu boju, predivne pjesme,…”, kazao je Luka.

Iako Ivana kaže da se ‘pisma sluša, pisma se ne gleda’, za spot se itekako potrudila i vokalno i izgledom. Iako bi radije hodala u pidžami, za spot će se kaže potrudit.

“Znam izgledat očajno, nekad dobro, nekad li la, ali u pjesmi ću se potrudit…”, komentirala je Ivana.



A što je na sve to rekao legendardni Ivanin otac Mate Mišo Kovač? Naime, Ivana je prije svom ocu nosila svaku pjesmu. Kaže dolazila bi pred njega isparanoizirana, no, sad mu ih više ne nosi. Naime, kad je glazba u pitanju, Mišo ju nije štedio, iako je u odgoju bila potpuno druga priča.

Dok je bila u Magazinu i pjevala na Splitskom festivalu, Mišo ju je nazvao i upitao jesu li prošli prvu polufinalnu večer. Kad mu je odgovorila potvrdno, legenda je samo kratko reko: “Ja vas ne bih pustio”.

Kad je poslušao duet, Mišo je komentirao: ‘Dobro je, dobro je…’, no način na koji je to komentirao, uz dozu glume, dočarala je Ivana ekipi iz IN Magazina i time nasmijala brojne gledatelje. Pogledajte na linku.

Inače, Mate Mišo za nekoliko dana slavi 80. rođendan. Pjevačica sumnja da će biti nekog velikog slavlja.

“On uvijek sa ženom slavi. Mislim da će i sad”, kazala je Ivana, no dodala kako bi ipak mogla biti i neka malo veća fešta krajem osmog mjeseca.

I njena kći Elena jako voli plesati i pjevati, a iako ju ona možda ne bi htjela gledati na pozornici, uvjeren je da bi Mišo to vjerojatno volio vidjeti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI