JARAK OPISAO KAKO JE NASTALA POZNATA KLETVA: Prisjetio se i kako je zbog toga izbjegao plaćanja večere

screenshot

Nova TV u utorak navečer je objavila kako popularni reporter Andrija Jarak nakon 17 godina napušta tu medijsku kuću, a RTL je ubrzo objavio kako prelazi raditi kod njih.

Mnogi su se pritom prisjetili poznate kletve “Dabogda ti se Andrija Jarak javio ispred kuće”, ali malo tko zna kako je ona i nastala.

Jarak je u podcastu voditelja Hameda Bangoure ispričao kako je nastala kletva i tko ju je prvi izgovorio.


“Traje već 17, 18 godina… Pokojni Alen Balen, moj veliki prijatelj, čovjek koji je bio vlasnik i osnivač Yammat FM-a je jedanput rekao, mislim da je tad bio na Stojedinici, on je rekao ‘dabogda ti se Andrija Jarak javljao ispred kuće’ i tako je to zaživjelo, 2005. ili 2006. i otad, evo, egzistira ta kletva koja me prati gdje god dođem… Jesi čuo za kletvu? Ja kažem – koju?”, prisjetio se Jarak.

“Koliko god mi ta kletva ide na živce, nekoliko puta je bilo simpatičnih situacija”, dodao je Jarak te podijelio jednu anegdotu u kojoj ga je slava izvukla od plaćanja večere.“U Tuzli 2014., tad su bili prosvjedi u Tuzli, Mostaru i Sarajevu , tad su palili zgrade, bili smo ja i dvije kolege snimatelja, nakon cjelodnevnog gutanja suzavca i gledanja tučnjave navijača i specijalaca, išli smo na večeru. Ja kažem, dečki, uzmite kameru sa sobom, ali je stavite na pod da se kuži da ne snimamo. Jeli smo dva sata, dvije plate mesa, ja kažem konobaru molim vas račun. Kaže čovjek, plaćeno je. Tko je platio? Gazda. Ja kažem ne poznajem gospodina, inzistiram, dajte da platim. Zovite gazdu”, rekao je Jarak.

“Dođe gazda. Frajer je cijeli istetoviran. ovdje ima bombu, ovdje ima ružu. Kaže meni, jarane, dobra večer. Kaže, imam dvije crvene potjernice iz Hrvatske, kad sam te vidio, mislio sam da si zbog mene tu, ali kad sam skužio da nisi, ovo je najmanje što mogu učiniti. Onda ona fora iz Kusturičinih filmova. Uzima papir i olovku i piše svoj broj. Kaže, dok si tu, bilo šta, izvolite”, opisuje Jarak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI