JASMIN STAVROS OTKRIVA: ‘Postao sam ponizan, ne ljutim se na ljude i njihove greške, pomolim se za njih’

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iako je ljeto, nema odmora za pjevača Jasmina Stavrosa. Zajedno s Mladenom Grdovićem i Zlatkom Pejakovićem zabavlja publika iza imena Tri mušketira.

Ni ozljeda noge nije spriječila neumornog Jasmina da radi ono što najviše voli i najbolje zna; svojim legendarnim hitovima uveseljava tisuće ljudi.

Kako je ozlijedio nogu, kako funkcionira s kolegama, planira li novitete u polju duhovne glazbe, ali i kako sam kroči na putu duhovnosti, otkrio je u razgovoru za Dnevno.

Kako ste? Što se dogodilo s nogom?

Poskliznuo sam se u kući na stepenicama i ozlijedio sam gležanj lijeve noge. Stavio mi je liječnik bandažu i za sada je sve uredu.



Koliko vam je teško ozlijeđenom nastupati?

Nije mi teško nastupati zato što znam da će moja publika i fanovi koji me čekaju biti raspoloženi za feštu. Malo jesam hendikepiran, nema plesa na pozornici, ali nije mi to neki problem.

Kako se slažete s kolegama Zlatkom Pejaković i Mladenom Grdovićem?

Super se slažemo, nema nikakvih problema, mi smo u prvom redu veliki prijatelji, družimo se, zezamo se, to je jako dobra kombinacija nas troje kao Tri mušketira.

Porječkate li se oko ičega?

Nikada se ne porječkamo!

Tko prvi popusti?

S obzirom na to da nema nikakvih problema, ne treba nitko niti popuštati.

Kako se opuštate nakon odrađenog posla?

Družimo se nakon koncerata i malo popijemo nešto, ali sve u granicama normale.

Kakve planove imate u vezi duhovne glazbe s kojom ste krenuli prije par godina?

Pa nemam neki veliki plan, sve se događa u trenutku. Ako se nađe neka pjesma koja je duhovna, a sviđa mi se, onda ću to i napraviti , ali za to nemam nikakve planove unaprijed. Jednostavno ili se dogodi ili se ne dogodi.

Što za vas znači duhovnost?

Uzdizanje moga duha Bogu, crkva daje u tome instrumente koji nam u tome pomažu. Čitam Sveto pismo, odlazim na mise, na klanjanje, krunicu… Sve to ima utjecaj na moju duhovnost. Duhovnost je čin moga predanja Bogu.

Koliko kročite na tom putu, koliko ste se promijenili?

Dosta sam se promijenio. Puno stvari koje nisu bile dobre kroz to sam promijenio. Postao sam ponizan, ne ljutim se na ljude i njihove greške, pomolim se za njih. Pomoglo mi je da ojačam svoj duh i da živim tako i na taj način.

Što ste najbitnije shvatili o sebi?

Da moram biti otvoren prema ljudima, ponizan, da treba znati opraštati i voljeti ljude. U tome mi je puno pomogla vjera, pogotovo što se tiče nastupa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI