Jazz orkestar hrvatske vojske za Valentinovo

Jazz orkestar HV-a započeo je s djelovanjem u proljeće 2013. pod vodstvom satnika Davora Dropuljića. Izvodi swing i jazz melodije

Jazz orkestar Hrvatske vojske održat će koncert pod nazivom “Valentinovo sa Jazz orkestrom HV-a” u utorak, 12. veljače 2019. godine u Domu HV-a ‘Zvonimir’ u Zagrebu, s početkom u 20 sati.

Pod dirigentskom palicom Davora Dropuljića uz Jazz orkestar Hrvatske vojske nastupit će Bruna Oberan, Matija Cvek, Marko Kutlić i stara garda te Adalbert Turner-Juci.

Jazz orkestar HV-a započeo je s djelovanjem u proljeće 2013. pod vodstvom satnika Davora Dropuljića. Izvodi swing i jazz melodije, a ostvario je suradnju s istaknutim hrvatskim estradnim umjetnicima.

Koncert se održava za potporu Zakladi vojne solidarnosti. Zaklada je osnovana 2018. godine sa svrhom promicanja humanitarnog djelovanja i potpore djelatnicima Ministarstva obrane i pripadnicima Hrvatske vojske pri svim oblicima stradavanja i ugrožavanja njihovog socijalnog statusa i ovo će treći koncert kojim Orkestar HV-a podupire rad Zaklade.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI