‘JEDNA JEDINA’ NINA BADRIĆ: U Nišu oduševila publiku, kao Mišo Kovač prepustila im da pjevaju

Unatoč epidemiološkoj situaciji i brojnim organizacijskim preprekama koje je uveo Krizni stožer, koncerti hrvatske dive Nine Badrić rasprodani su cijelo ljeto pa će tako čitava regija uživati u njezinoj glazbi o kojoj se svi slažu da zvuči bolje nego ikad.

Nina Badrić u srijedu je održala koncert u Ljetnoj pozornici u Niškoj tvrđavi. Rasplesana od sreće i uzbuđenje oduševila je publiku i podigla je na noge. Na svoje je Instagram profilu obožavateljima i polaznicima koncerta poručila „Hvala vam od srca“ i priložila kratak video.

Jedna je obožavateljica na svom Instagram storyju poručila: „Energija, glas, lepota… Jedna jedina… Nina Badrić“.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

No naša je poznata pjevačica publiku oduševila publiku oponašajući Mišu Kovača, podigla ruke i „pustila narod na pjeva“.

Mišo je, naime, godinama bio poznat po dizanju ruku (otpjevao bi tek nekoliko riječi, ostalo bi dovršila publika), a Nina ga ponekad i spominje na svojim koncertima te ga je imala i priliku oponašati u jednoj epizodi televizijske emisije IN Magazin u kojoj je i imitirala i druge poznate zvijezde.

U Nišu Nina je odlično izgledala. Na bini je nosila blještavo-plavu kombinaciju koju su upotpunili cvijeće i plišani medvjedići koji su stizali od publike.

Nakon Niša, Nina Badrić svoju ljetnu turneju nastavlja u Srbiji, nastupit će u Kragujevcu i Užicama. Postpandemijski koncerti toliko su ‘buknuli’ da je na jednom proslavila i rođendan i pred stotinama ljudi na splitskom Peristilu ustvrdila je da joj je to bio “jedan od najljepših dana u životu”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI