KOJIĆEVA BAKA NE VOLI SEVERINU: ‘Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali’

Foto<. Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon vijesti o razvodu Severine i Igora Kojića nakon šest godina braka, srpski nogometni menadžer ne želi ništa reći medijima iako su do prije samo nekoliko mjeseci cijela njegova obitelj, a osobito otac Dragan Kojić Keba na sve strane hvalili pjevačicu. Igorov otac ju je hvalio da je “prava” i da odlično pravi ajvar.

Pošto obitelj Kojić odbija sve razgovore s novinarima, 24sata je stupio u kontakt s Igorovom bakom Dobrijom koja sama živi u srpskom selu Loznici i koja do novinarskog razgovora nije ni znala da joj se unuk rastavio.

Kad je čula vijest o rastavi baka je izjavila da joj je drago jer je znala da taj brak neće potrajati, iako je pjevačicu vidjela samo jednom, na njihovoj svadbi 2015. u Beogradu.

Rekla je da ju je Igor doveo upoznati baku na što joj je Severina dala ruku, ali s njom više nije htjela pričati, bez obzira na to što je Keba uložio veliko bogatstvo u beogradsku svadbu sina jedinca i regionalne zvijezde.

Dobrija, puna dobrih riječi za svog unuka, nije imala ništa lijepo reći o pjevačkoj zvijezdi. Tako je mislila da su Igor i Severina zajedno kupili stan u Zagrebu i tek je od novinara saznala da su pjevačica i nogometni menadžer živjeli u njezinu penthouseu od 300 kvadrata na zagrebačkom Kozjaku.



“To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u svibnju napunila 50 godina”, govori Dobrija na što su joj novinari pokušali objasniti da Severina ima 49 godina.

Dobrija je stalno ponavljala da njoj nitko nije rekao da su se on i Seve posvađali i da ne pričaju već mjesecima.

“Posvađali su se zato što je Severina htjela voditi njihovo domaćinstvo. Htjela je da lupa, da radi bazen po svom, ali ne može to tako”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI