KUHALO SE PET GODINA? Iz ljubavne balade proizašla je veza poznatog splitskog pjevača

Foto: Screenshot Youtube/Narodni

Vijest da su Petar Grašo (45) i kći slavnog kompozitora Tončija Huljića, Hana (30), u vezi, odjeknula je bombastično na domaćoj estradi.

Još prije pet godina, Tonči je govorio kako je njegova djevojčica odmalena bila zaljubljena u Grašu.

Izgovorio je to baš kao prorok koji je dao naslutiti da bi se nešto moglo dogoditi sad kad je njegova djevojčica odrasla, a anegdota iz prošlosti kao da to potvrđuje. Naime oko iste pjesme Hana, Tonči i Grašo nisu imali usklađene priče.

Huljić je tad radio castinge za mjuzikl “Pacijent” i tim je povodom dao intervju za Express tabloid u kojemu je progovorio o ljubavi iz dječjih dana svoje Hane, a pohvalio je i Grašu.

“On je sjajan momak prije svega. Mi znamo raditi, ali se i provoditi. Sa Grašom je lako raditi jer je jako točan i precizan u poslu, a ja takve suradnike volim. Nema razloga da kompliciramo stvari”, istakno je Huljić.



Tom prilikom komentirao je veliki Grašin hit “Srce za vodiča”, inače najavna pjesma za mjuzikl Huljića i Mire Gavrana “Pacijenti”, u kojoj se pojavljuje upravo Hana, a zajedno s Grašom više je puta nastupila izvodeći upravo ovu ljubavnu baladu. Na jednom od nastupa Hana je pogledavala Grašu dok je on bio potpuno opijen pjesmom, no na kraju izvedbe značajno ju je pogledao i primio za ruku.

“Hana će mi zamjeriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra Grašu, a to je bilo dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da surađuju, i to su i učinili. Ona je čula pjesmu “Srce za vodiča” i jako joj se svidjelo, tako da je rekla, hajde tata molim te da ja pjevam taj ženski vokal, i ispalo je jako dobro. Pjesma je jako neobična, a ona se pojavljuje i u spotu”, kazao je Huljić.

Iako je Huljić tad rekao da je Hana tražila da bude u pjesmi, Grašo je iste godine dao malo drugačiji intervju za Večernji u kojemu je tvrdio da je Hana bila njegova ideja i tom ju je prilikom jako nahvalio. Zanimljivo, Huljić je otkrio da je Grašo bio očaran pjesmom čim ju je čuo te ju je smatrao velikom.

“Kad sam je prvi put čuo, bio sam siguran da će postati jedna od velikih balada u mojem opusu. A Hana je bila moja ideja. Ona je apsolutno odvojena od estradne muzike, kompozitorka je i trebao mi je neko ljepši i nadareniji od mene. Iako se njen tata u početku tome protivio, na kraju je posustao “, kazao je Grašo za Večernji.hr.

“Jako sam se razveselila kad me Petar zamolio da otpjevam vokal. Ovdje se ne radi o duetu, već sam ja interpretirala određene tonove umjesto instrumenata. Tajnovito kao i u pjesmi, i u spotu potajno kao anđeo čuvar nadgledam ljude i popravljam odnose među njima”, pojasnila je tad Hana, a za Večernji je komentirala:

“Odmalena sam zaljubljena u mjuzikle. Još od osnovne škole željela sam napisati jedan, ali tata me preduhitrio. Uglavnom, bila sam uz te pjesme dok su nastajale i ova mi je posebno prirasla srcu. Pratim Petra kao vokal koji je u funkciji instrumenta”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI