LILLE I ŽANAMARI OBJAVILE AKUSTIČNU VERZIJU NAJNOVIJEG HITA! Fanovi luduju od pohvala na njihov račun: Oprosti nisam baš fan tvoje glazbe,

Pjevačice Žanamari Perčić i Lidija Bačić Lille izazvale su pravu buru u javnosti nakon što su snimile duet za pjesmu ‘Stop’. I dok službeni spot obiluje vrućim scenama dviju pjevačica, čini se da je tek akustična verzija ‘razvalila’ fanove.

“Lidija oprosti nisam baš fan tvoje glazbe, ali ova pjesma je definitivno hit godine”, “Ovo je top!! Savršeni vokali! A ovaj rock vibes u vokalima ”lako ubijaaa uo…” gori! Ovo je definitivno najjača suradnja godine, bez konkurencije”, “Puno bolja verzija od originala, bravo cure”, hvale ih obožavatelji na YouTubeu.

Jedinu zamjerku neki su fanovi pronašli u tome što su pjevačice “odjevene”. “Bravo teta Lile, dobar spot, ali ste obje zakopčane…”, komentirao je pratitelj.

Lidija i Žanamari u pjesmi ‘Stop’ pjevaju o muškarcu koji je za njih fatalan, a upravo im taj osjećaj daje dodatnu energiju i gorivo da žive punim plućima. Glumac koji se pojavljuje u službenom spotu je odraz muškarca koji voli snažnu ženu i upravo zato što je macho i svjestan sebe, dozvoljava ženi da u vezi ‘preuzme volan njegovog auta’, i na duhovit i romantičan način se bori za njenu naklonost.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI