LJUBAV U NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA: Pogledajte čime je voditelj OPET osvojio raznježenu pjevačicu!

Foto: Instragram

Iako su brojni hrvatski i regionalni mediji ovih dana ‘jahali’ po činjenici da je Severini vraćeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom, pjevačica je istaknula tek jedan prilog, onaj emitiran u “RTL Direktu” Zorana Šprajca.

“Hvala Zoran Šprajc, hvala Direkt”, napisala je Severina i podijelila telezivijski prilog kojeg je Šprajc u emisiji najavio kao “obiteljska dramu s elementima trilera, politike i kriminala”.

“U hrvatskom pravosuđu ovaj film može trajati dok Severina ne dobije i unuke, ali nije ovaj film važan samo zbog toga što je u glavnoj ulozi poznata majka, nego da se zamislimo kakvu sve sudsku i institucionalnu kalvariju prolaze majke koje nisu poznate”, rekao je Zoran Šprajc najavljujući prilog novinarke Kristine Čirjak.

Foto: Facebook

Podsjetimo, ovih je dana ukinuta “privremena mjera” (koja je trajala dugih 20 mjeseci) pa će mali Aleksandar jednako vremena provoditi s ocem i majkom, a njegov otac Milan Popović više nije jedini roditelj koji se brine za djetetovo zdravlje i obrazovanje.

Inače, ljubav Severine i Zorana Šprajca traje otkad ga je ona u jednom od medijskih istupa nazvala “najdražim voditeljem”. Nekoliko godina kasnije sjela je u stolac “RTL Direkta” kako bi po prvi put progovorila o torturi koju prolazi zahvaljujući Popoviću, centru za socijalni rad i sudu. Šprajc se tada, po mnogima, nije iskazao, pokazavši manjak interesa i strpljenja za iscrpno Severinino izlaganje, pa je razgovor ocijenjen površnim i nedorečenim. Severina mu, po svemu sudeći to nije zamjerila.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI