MAJA CIGLENEČKI SE VRATILA SE NA TELEVIZIJSKE EKRANE: ‘Radim posao koji obožavam, u okruženju koje me ispunjava i veseli’

Foto: Instagram/Screenshot

Maja Ciglenečki (31), televizijska i radijska voditeljica, vratila se s porodiljnog na naše televizijske ekrane i iznenadila brojne gledatelje.

Voditeljica se prije manje od godinu dana pridružila ekipi emisije “Dobro jutro, Hrvatska” dok je čekala drugo dijete, sina Leona, a svoj je porodiljni skratila i brzim povratkom razveselila mnoge ljubitelje jutarnje emisije.

“Budući da je porod prošao u najboljem redu i da se dobro osjećam, nije nam bila potrebna dodatna pomoć oko djece, sinova i svakodnevnih obveza, tako da smo ovo vrijeme iskoristili za intenzivno druženje naše četveročlane obitelji”, rekla je Maja nakon rođenja sina, a čini se da se idealna atmosfera i nastavila, pa se tako mogla ranije posvetiti nastavku karijere.

Ciglenečki je za Večernji prije rođenja svog drugog sina progovorila i o iskustvu rada na radiju i televiziji, te usporedila ta dva medija.

“Televizija je vizualan medij pa pogreške više dolaze do izražaja. Televiziju i radio podjednako volim, oba su mi medija izazov, daju mi prostora za napredak i ispunjavaju me”, izjavila je.



“Majčinska uloga sada je u prvom planu i to mi apsolutno odgovara. Osjećam se ispunjeno i sretno, no sigurna sam da će povratak na posao, kada za to dođe vrijeme, biti nešto čemu ću se veseliti”, naglasila je voditeljica za Story nakon rođenja drugog sina.

Zbog trudnoće je morala i otkazati angažman u showu “Zvijezde pjevaju”.

“Bit će mi drago ako u budućnosti dobijem priliku okušati se u ovom showu”, otkrila je za Večernji.

Upitana ima li neispunjenih želja, te o čemu mašta privatno, a o čemu poslovno, simpatična voditeljica otkrila je kako je zapravo zadovoljna s onime što trenutno ima i gdje se nalazi.

“Ne sjećam se kada sam posljednji put nešto priželjkivala. Zadovoljna sam svojim životom i na privatnom i na poslovnom planu. Ne planiram puno unaprijed nego se trudim izvući maksimum iz situacije u kojoj se nalazim. Radim posao koji obožavam, u okruženju koje me ispunjava i veseli. Mislim da čovjek ne može više ni poželjeti”, izjavila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Ciglenečki (@majaciglenecki)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI