Meghan Markle sja zbog novog života: U trenirci prošetala parkom

Odmetnici iz britanske kraljevske obitelji, princ Harry i Meghan Markle i dalje su jako zanimljivi javnosti i medijima. Meghan su paparazzi uhvatili u šetnji parkom koji se nlazi nedaleko od njihove iznajmljene kuće u Vancouveru. Bivša vojvotkinja, izvela je u šetnju dva psa i sina. Labrador Oz, bigl Guy, sin Archie te dva tjelohranitelja, pravili su joj društvo u šetnji.

Kada je ugledala fotografe, nije mogla sakriti osmijeh s lica i time pokazala koliko uživa u novom životu daleko od kraljevskih obaveza.

Društvene mreže su podijelile fotografije vojvotkinje u novom izdanju. Tajice, gornji dio trenirke, čizme, kosa u pletenici i zimska kapa nisu outfit koji smo inače navikli gledati na Meghan Markle. Nenašminkana Markle nije mogla s lica sakriti sjaj i zadovoljstvo životom u Kanadi.

Njezin suprug, princ Harry jučer je stigao u Kanadu redovnim letom ekonomskom klasom.

Par se više neće financirati iz budžeta kraljevske obitelji niti su britanski građani dužni plaćati za obnove njihovih domova, a novac koji su im do sada dali, par mora vratiti. Financiranje njihovog osiguranja preuzeo je kanadski premijer unatoč negodovanju kanadskih građana.



Mediji u Kanadi na svojim naslovnicama su nekoliko dana držali rečenicu:

“Kanada nije rezervni dom za one koji žele pobjeći iz Velike Britanije, ali i dalje imati kraljevski tretman!”

Autor: Hana Krnić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI