MIŠO JE JEDNOSTAVNO NEUNIŠTIV: Stigao mu najbolji poklon za Božić! Prebolio koronu i blagdane će provesti sa suprugom Lidijom

Foto: Borna Filić/Pixsell

Dobre vijesti stižu iz splitske bolnice na Firulama. Kako smo upravo saznali od izvora bliskih glazbeniku Mišo Kovač (80) uspješno je prebolio koronavirus i danas je pušten kući.

Pjevač se trenutno nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu sa suprugom Lidijom gdje boravi već nekoliko mjeseci. Podsjetimo, glazbenik je u bolnici treći put u malo vremena završio sredinom prosinca jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Bio je i priključen na kisik ali ga je prestao primati jer je samostalno počeo disati. Mišo je u bolnicu bio primljen s povišenom temperaturom, a koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija i kći Ivana, piše Slobodna Dalmacija.

Nedugo prije što se zarazio koronom također je bio smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, da bi se ustanovilo kako se ipak ne radi o upali pluća pa je nakon terapije antibioticima bio pušten kući.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI