MODNI IZRIČAJ BIVŠE MINISTRICE: Nezaboravnih 11 odjevnih kombinacija Gabrijele Žalac

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bivša ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac uhićena je u srijedu te je nakon nekog vremena ponovno postala medijska top tema.

Od kad je zasjela u fotelju ministra njezin stil odijevanja je bio u fokusu javnosti.

Prisjetimo se 11 njezinih najupečatljivijih modnih izdanja, piše Dnevno.hr.


1) Etno Gabi

Povodom otvorenja 53. Vinkovačkih jeseni, tadašnja ministrica Gabrijela Žalac program je pratila iz prvog reda. U namjeri da odjećom “ispoštuje temu”, Žalac se pojavila u bijelo-crvenoj kombinaciji s imitacijom čipke, cipelama i torbicom u istom tonu te neizbježnim crvenim naušnicama.Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

2) Cvjetna Gabi

U ljeto 2018. godine nastala je jedna od najpoznatijih fotografija bivše ministrice, ona u kojoj s premijerom šeta u izazovnoj cvjetnoj kombinaciji. Minjak s uzorkom, pretijesni crveni sako, sjajne čarape te cipele i torbica u prljavo rozoj? Pravi ljetni color-blocking.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

3) Polo Gabi

I dalje smo u ljetu 2018., ovog puta na kninskoj proslavi Dana zahvalnosti. Znajući da je čeka vruć i naporna dan, Gabrijela Žalac je uključila šešir i isključila rukave, a doza ženstvenosti postignuta je vječnim detaljima – čipkom i biserima. Jedino što ‘remeti’ njezin ljetni imidž je teška zimska torba.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

4) Skrivena Gabi

Istog tog sparnog kolovoškog dana, tadašnja ministrica pokazala je još jednu, večernju modnu kombinaciju. Na kninskoj tvrđavi održavao se prijem ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata, a Žalac je pozornost plijenila velikim crnim šeširom.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

5) Crno-bijela Gabi

Opušteni dolazak članova na sjednicu Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u srpnju 2017. postao je pravi event, i to zahvaljujući tadašnjoj ministrici Žalac, njezinom Chanel sakou, omiljenim cipelama i torbi koja je čuvala državne tajne.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

6) Tigrica Gabi

U jesen 2017. godine, Gabrijela Žalac i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava svečano su otvorili novu gradsku tržnicu Vukovar. Uvijek tematski nastrojena, tadašnja ministrica odabrala je zanimljivu kombinaciju životinjskih uzoraka.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

7) Pčelica Gabi

Fotografija je nastala u ljeto 2018., nakon što su tadašnju ministricu neki mediji počeli razvlačiti zbog “osebujnog modnog stila”. Kako bi ih ušutkala, pojavila se u nešto konzervativnijem izdanju, a omiljeni jaki kontrast postigla je kombiniranjem crne i žute.

Foto: Patrik Maček/PIXSELL

8) Glamurozna Gabi

Na sajmu otočnih proizvoda u Šibeniku, tadašnja se ministrica pojavila u jednom od svojih najelegantnijih izdanja, spajajući tri očito joj najdraža modna sastojka – bisere, crno i čipku.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

9) Raskošna Gabi

Godine 2016. tadašnja ministrica još nije bila spremna na modne rizike. Na sjednici Vlade održanoj u Vukovaru pojavila se u svom prepoznatljivom izdanju, crnoj kombinaciji “pojačanoj” maramom s uzorkom. Make up je tada, primjećujemo, bio puno izraženiji nego u njezinim (zasad) posljednjim ministarskim godinama.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

10) Geometrijska Gabi

Ovo je jedno vrijeme bio omiljeni kaput tadašnje ministrice. Pokazala ga je, među ostalim, i na Memorijalnom groblju u Vukovaru u proljeće 2019. godine.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

11) Super Gabi

Na svašta političari ponekad moraju pristajati kako bi zadržali ili zadobili simpatije glasača. Tako je i tadašnja ministrica Žalac, boraveći u Šibeniku na sajmu otočnih proizvoda, na jedan trenutak morala postati superjunakinja. Sudeći po fotografijama, nije baš bila oduševljena.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI