MODNI PREGLED BIVŠE MISS HRVATSKE: Kako je Prica mijenjala svoj stil postavši Bandićeva suradnica!

FotO:Pixsell

Titulu Miss Universe Hrvatske je prije deset godina osvojila tada 22-godišnja Natalija Prica koju je organizacije predstavljala kao lijepu plavušu koja voli tenis, plivanje, ples i strane jezike, a na izboru je tada u ulozi natjecateljice rekla „Kad bih bila životinja, voljela bih biti konj kako bih mogla brzo trčati“.

Od 2011. godine puno se toga promijenilo i titula nekadašnje najljepše Hrvatice ubrzo se pretvorila u elegantnu blisku Bandićevu suradnicu. Iako se uz nju spominju skandali u nastavku ćemo se pozabaviti njezinom modnom evolucijom.

Natalija Prica u svojoj karijeri ima tri modna razdoblja – razigrana missica, prijelazna faza i elegantna političarka. Mijenjanjem životnih okolnosti i poslovnih prilika mijenjao se i njezin stil odijevanja, no svojem je izgledu raspuštene plave kose ostala vjerna u svim izdanjima.


1) U javni je svijet ušla 2011. kada je na na zagrebačkom Prisavlju postala Miss Universe Hrvatske. Okrunjena je u izazovnoj plavoj tipičnoj “miss haljini”, a za pobjedu je potrebno bilo demonstrirati i hod u vrtoglavo visokim potpeticama.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

2) Nakon pobjede, naravno, slijedi poziranje s krunom. Za svoj prvi photoshoot Natalija Prica i njezin tadašnji tim odabrali su ružičastu haljinu u neobičnoj kombinaciji sa smeđim cipelama.Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

3) Njezine obaveze koje nosi uloga Miss Hrvatske obavlja s Milanom Kraljevićem, vlasnikom licence za Miss Universe Hrvatske, a on je upoznaje s tadašnjom premijerkom Jadrankom Kosor. Za prvi veliki izlet u visoko društvo Natalija je odabrala elegantnu crnu haljinu.

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

4) U kolovozu 2011. Natalija je već majstorica za poziranje, ovog puta u izazovnoj ružičastoj minici i crnim štiklama.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

5) U prosincu 2011. godine slava počinje pokazivati svoju drugu, tamniju stranu. Vladimir Kraljević je optužen za seksualno uznemiravanje, a Natalija je uz njega na press konferenciji u hotelu Westin, na kojoj on tvrdi da je žrtva iznude te da su ga oteli. Prica ga podržava u bijelom zimskom izdanju.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

6) U ožujku 2014. pojavila se na večeri povodom Dana žena u crnoj eleganciji.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

7) Naglu je promjenu imidža postigla 2018. godina kada postaje zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Atraktivna plava kosa je ostala ista, ali sve je drugo prilagođeno novom radnom, pa i životnom okruženju.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

8) U srpnju 2018. godine, na premijeri Gričke vještice, Natalija se još snalazi, nespretno gravitirajući između elegancije i pretjerane čednosti.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

9) Na 22. sjednici Gradske skupštine u travnju 2019. godine Prica je zablistala “spajajući nespojivo”. Dodatni bonus za ljubitelje mode – trendy torba kojom se odvojila od zastupnika Katuše.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

10) U svibnju 2020. godine njezin stil još uvijek je elegantan, ali dakako ozbiljniji.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

11) Ovaj modno-životni pregled završavamo elegantnim izdanjem u kojem Nataliji dokazuje kako je pronašla svoju idealnu modnu mjeru i ravnotežu, hrabro koračajući prema svijetloj budućnosti, ostavljajući greške i padove – iza sebe.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI