MUNJEVITI BIJEG BORISA ROGOZNICE! ‘Krotiteljica’ Olja ga iza pozornice čekala u sado-mazo izdanju

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Reality zvijezda, umjetnica i poduzetnica Olja Einfalt poprimila je medijsku pažnju svojom haljinom koju je nosila na Splitskom festivalu s visokim prorezom i dubokim dekolteom, a presvukla se u kožni kompletić s bodljama i debelim kožnim remenjem, dok je u ruci držala crveno-bijel bič.

S takvim je izgledom stala iz pozornice i sačekala jednog od izvođača Splitskog festivala Borisa Rogoznicu koji je pjevao pjesmu “Netko kao ti”.

Dok je Olja imala plan pričekati Rogoznicu da završi sa svojom izvedbom, njemu se ideja susreta nije svidjela. Izvođač ljubavne balade doček je potpuno ignorirao. Njen izgled mu očito nije bio po volji.


Reality zvijezdu je, prema Slobodnoj Dalmaciji, situacija razočarala te je rekla da je Borisu samo htjela pristojno čestitati na lijepoj izvedbi i reći mu da ima rodbinu u Rogoznici te da možda imaju zajednički rod.

“Baš me razočaralo kako je otišao bez ikakvog pozdrava. Nimalo nije ispao gospodin. A samo sam mu željela čestitati na lijepoj pjesmi i pitati ga imamo li možda zajedničku rodbinu”, rekla je Olja.Moguće je da je Boris imao i “flashback” na aferu koja je prethodila rastavi braka s popularnom voditeljicom Doris Pinčić. Naime, Boris je imao aferu sa Dominom, zagrebačkom kantautoricom, reality zvijezdom, tattoo majstoricom i humanitarkom Alexom Ognjenom, što je i sam priznao, nakon što su u javnost iscurile privatne poruke između Borisa i Alexe.

Alexa je za RTL tvrdila da su hrvatski političari bili njeni seksualni robovi.

“Događale su mi se situacije da su mi i muškarci i žene prilazili na ulici, pisali na Facebook poruke i zvali i nudili u pravilu da mi budu robovi. To traje zaista od mog tinejdžerstva. No skužila sam s godinama da očito ipak iz mene nešto zrači”, ispričala je.

“Oni od mene dobivaju osjećaj, kako da kažem, osjećaj da znaju da ih neću iznevjeriti. Znači, potpuno mi se prepuštaju”, objasnila je tad.

Na pitanje tko su ti muškarci koji joj se pokoravaju rekla je: “Ili su direktori velikih korporacija ili su evo u parlamentu i tako dalje. Ima stvarno znači jakih imena i onda im je možda malo i potrebno da sa mnom dožive da su oni ti koji ne odlučuju o stvarima jer inače imaju ogromne odgovornosti na svojim leđima pa im dobro dođe da se prepuste ovako nečemu, tko će za promjenu umjesto njih odlučivati o svemu”, rekla je i naglasila da ona ne pruža seksualne usluge, već samo sado-mazo užitak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex Ognjena (@alexognjena)

Nakon što su u javnost izašle njihove intimne prepiske, Boris Rogoznica priznao je da je imao aferu s Alex.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, priznao je za Story.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI