(VIDEO)Nakon emotivnog govora, princ Harry u Kanadu stigao redovnim letom

www.profimedia.hr

Princ Harry stigao je u Kanadu svojoj supruzi Meghan Markle i sinu Archieju. Nakon posljednjeg službenog angažmana u Londonu, požurio je prema aerodromu i u pratnju osiguranja, noseći samo jednu torbu preko ramena izašao iz redovne linije aviona.

Vozio  se redovnom linijom British Airwaysa iz Londona za Vancouver s presjedanjem. Putnici kažu da je poput ostalih sjedio u ekonomskoj klasi.

Službenici su zatvorili aerodrom prilikom slijetanja kako bi princ bez obožavatelja i puno buke ušao svoj privatni automobil i otišao put svojeg novog doma.

Meghan je pak snimljena kako sama sinom i psima šeta parkom Horth Hill Regional. Zbog fotografija iz šetnje koje je fotografirao Paparazzo iz grmlja, Harry prijeti velikim tužbama zbog narušavanja privatnosti i prisluškivanja.

Meghan i Harry više nisu zaposlenici britanske monarhije te se od sada moraju u potpunosti sami financirati i nemaju pravo na kraljevske titule.



YouTube

Prije dva dana, Harry je bio gost službene privatne večere organizacije koja se brine o mladim ljudima oboljelima od HIV-a i tu je javno progovorio o odluci njega i supruge da napuste Veliku Britaniju. Naglasio je kako je tužan zbog napuštanja obitelji, ali da nisu imali drugu opciju.

“Velika Britanije će uvijek biti moj dom, a Meghan će cijeniti iste vrijednosti kao i ja. Nismo lako donijeli ovu odluku”, rekao je tužno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI