NAPOKON JE PREKINULA ŠUTNJU: Splitska pjevačica u videu objasnila zašto je plakala na svoj rođendan

Foto: Instagram

Prvi put otkako se saznalo daje njezin bivši partner Petar Grašo u vezi s Hanom Huljić, na Instagramu se u video oglasila Danijela Martinović.

“Najviše me ljudi znaju kao pjevačicu, već dugi niz godina, a ja sam prije nekoliko godina otkrila svoju drugu veliku ljubav, a to je pisanje. Pa sam napisala tri slikovnice za djecu i dvije knjige motivacijskih poetskih zapisa i imam još neke stvari koje me jako raduju, nešto bih ja još kreirala, svašta bih ja i svašta hoću, to ćete još vidjeti”, rekla je Danijela.

“E sad sam se ja mislila kako bi to sad možda bilo zgodno staviti pod jednu kapu prepoznatljivu i onda sam se sjetila i onda sam zvala Žaru Kerna, slovenskog dizajnera koje sam bacila u vatru i rekla, Žare, meni treba nešto što će objediniti, što će zapravo ovu novu mene prezentirati ljudima”, kaže dalje.


“I ja sam tako na svoj rođendan dobila taj logotip, taj prekrasan znak koji zapravo zaista prezentira ovu neku novu staru mene ili staru novu mene, neku kompletnu mene”, dodaje.

“Stvarno kad sam ga vidjela, onda sam se ujutro natašte na rođendan rasplakala. Žare me nazvao da vidi moju reakciju i onda je rekao, samo da ti kažem, kako sam došao do rješenja koje je zapravo vrlo jednostavno, vidjet ćete, toliko je jednostavno da je savršeno koliko je jednostavno. On je samo rekao, pa znaš, ja sam se neko vrijeme sad družio s tobom i ono što sam primijetio je da ti imaš otvoreno srce u koje svatko može ući, zato sam i nazvao ovaj logotip Open Heart i naravno da sam se ja opet totalno rasplakala i sve se to dogodilo na moj rođendan”, zaključila je Danijela te najavila da će uskoro pokazati logo.Facebook Comments

Loading...
DIJELI