NATALIJA PRICA NA MIROGOJU: Navodna Bandićeva izvanbračna partnerica zapalila svijeću i pomolila se na godišnjicu smrti

Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Na godišnjicu smrti Milana Bandića pojavili se mnogi članovi njegove strane. Na Mirogoju je bila i bivša Miss Universe Hrvatske Natalija Prica. Pricu se dugo povezivalo s Bandićem, a na njegovom grobu zapalila svijeću na Bandićevu grobu i pomolila se.

Neko vrijeme nije je bilo na društvenim zbivanjima, ali nedavno je bila na otvorenju wellness centra bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića.

”Ja mislim da sigurno postoje predrasude. Nažalost ja sam se sama s tim susrela puno puta, međutim svaki dan radim svoj posao, nastojim se s time ne opterećivati, jednostavno uživam u svom poslu, volim to što radim”, rekla je tom prigodom za In Magazin.

Za Gloriju je prošlog ljeta izjavila da je za smrt Milana Bandića doznala iz medija. Na pitanje zašto je baš ona bila prisutna na većini protokolarnih događanja, Prica je istaknula sve za što je bila zadužena, no ni njena titula misice tu nije odmogla. “Pretpostavljam da je medijski najatraktivnije pisati o bivšoj misici”.

Prije tjedan dana, državno odvjetništvo donijelo je rješenje o odbacivanju kaznene prijave protiv Natalije Price, Gzima Redžepija i Sergija Ivanovića vezane za smrt Milana Bandića. “Nakon razmatranja navoda u kaznenoj prijavi i provedenih izvida (više provjera i radnji) nema osnovane sumnje da tadašnjem gradonačelniku liječnička pomoć nije pružena na vrijeme, slijedom čega ne postoji osnovana sumnja da su prijavljene osobe (1988., 1971. i 1976.) počinile predmetna kaznena djela, kao niti neko drugo kazneno djelo za koje se progoni po službenoj dužnosti”, stoji u presudi.



Ovih dana na Wikipediji Prica je spomenuta kao “izvanbračna partnerica”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI